Graaf Rick

Graaf Rick, Rentmeester Rick en Hofnar Stefan!

Graaf Rick

Onze graaf gaat door het leven als Rick Timmermans, hij is 21 jaar oud en woont al zijn hele leven in Ploegersland. In het carnavalsseizoen 2007-2008 was hij Jeugdprins Wammes. Sinds ruim een jaar werkt Rick als Groepsopvoeder bij de La Salle in Indegat. Daarnaast is hij regelmatig te vinden bij de Durpsherberg, waar hij zowel achter als aan de bar zijn uren maakt. In zijn vrije tijd voetbalt hij in het 8e elftal van DVG, hier heeft hij de eer om iedere zondag de ballen uit het net te houden. Sinds een jaar heeft Rick een relatie met Jelle uit Leemput (Utrecht), aangezien Jelle van boven de rivieren komt zal deze carnaval voor hem een hele nieuwe ervaring worden.

Onze graaf wordt vergezeld door:

Rentmeester Rick

Rick van de Laar is 22 jaar en geboren in Lampegat (Eindhoven), maar getogen in Ploegersland. Hij volgt de HBO-studie Human Resource Management in Lampegat; waarvoor hij op dit moment stage loopt bij Huis en Erf in Schorsbos (Schijndel). Net als onze graaf verdedigt hij op zondagmorgen de clubkleuren van DVG 8. Ook hij is met kleine regelmaat te vinden in de Durpsherberg waar hij maar al te graag drankjes aanneemt van onze graaf.

Hofnar Stefan

Onze hofnar hebben we vanavond verrast met zijn nieuwe carnavalsfunctie, Stefan van Beers is 21 jaar en geboren en getogen in Ploegersland. Hij volgt de HBO-studie Civiele Techniek aan de Avans Hogeschool in Kruikenstad (Tilburg). Voor Stefan zijn de Vivantjes niet vreemd; in het carnavalsseizoen 2015-2016 was hij Graaf en sindsdien is hij een enthousiast lid van onze vereniging. Door zijn ervaring kan hij onze Graaf en Rentmeester dus met raad en daad bijstaan.

Allaaf, en Liemt doet ut wel!